Jobba hos oss


Välkommen till oss

Vår målsättning är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare, med en platt organisation och stort fokus på en stimulerande och kreativ arbetsplats. Med helt nya väl genomtänkta, fräscha och ljusa lokaler sätter vi nya standarder i arbetsmiljön. Vi tror även att en medarbetare som trivs på sin arbetsplats helt enkelt också gör ett bättre jobb.

Intresseanmälan:

Är du intresserad av att jobba med spårfordon? Har du kompetens och kunskaper om lok, motorvagnar och personvagnar som rullar på den svenska järnvägen? Skicka in en intresseanmälan till oss med en beskrivning av dig och vad du gör idag och vad har gjort i ditt tidigare arbetsliv.

Skicka detta till: info@txg.se


Aktuella jobbannonser:

Tågtekniker Hallsberg

Om oss
TXG Maintenance nya tågserviceanläggning i Hallsberg behöver fler medarbetare som vill arbeta hos oss och vara med och utveckla vår verksamhet. Anläggningen togs i drift i februari 2018 och erbjuder en mycket bra arbetsmiljö. I snar framtid satsar vi på att utöka vår verksamhet med fler faciliteter och vi kan därför erbjuda våra medarbetare en stimulerande utveckling.

Om dig
Meriterande är erfarenhet från motorvagnståg från familjerna X2, X10, X30, X40, X50, Y1 och Y3. Har du kunskaper i FORD är detta också meriterande. Eftersom vi kommer att utöka till dygnet runt-drift behöver vi även medarbetare som kan arbeta i skift.
Meriterande kan också vara om Du har arbetat flera år med hjul på rälsfordon. Du är naturligt nyfiken på skador på hjul samt på orsaken bakom fel och skador.

Säkerhet och kvalité står högst på TXG:s dagordning. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser också gärna kvinnliga sökanden. Vi sätter också högt värde på att du är självgående.

Dina arbetsuppgifter
Vi ger dig en utbildning för att kunna hantera vår svarv och del av arbetet är svarvning av hjul och bromsskivor på rälsfordon. I samband med svarvning erbjuder vi våra kunder även andra service- och underhållstjänster på fordonen. I samband med upphämtning och avlämning av kundens fordon förekommer även växlingsarbete. Vi erbjuder kunderna hjul/axel-byte och därför finns även detta moment i arbetet.

Lön, ersättning och förmåner: TXG har kollektivavtal samt incitamentsavtal för alla anställda.

Skicka din ansökan via e post till:

E-post
klaus.knudsen@txg.se
Telefonnummer
070 – 693 14 99

Företagets adress
Överste von Rosens gata 30,
694 91 Hallsberg
Hemsida: www.txgm.se